Woont u in Mijdrecht en bent u op zoek naar een nieuwe en mooie vloer? Kies dan voor Van den Berg Vloeren, dé vloerenspecialist in de regio Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Abcoude, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, De Kwakel, Alphen aan den Rijn, Nieuwveen, Nieuwkoop en Ter Aar. Al sinds 1939 bent u bij ons aan het juiste adres voor een betaalbare topvloer!

Keuze uit vloeren

Omdat de vloer één van de grote eyecatchers van uw woning of bedrijfspand is en voor een groot deel bijdraagt aan de uitstraling, is het van belang dat u de juiste vloer uitkiest. Van den Berg Vloeren biedt een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige vloeren aan, in verschillende uitvoeringen:

PVC vloeren zijn duurzaam en watervast, makkelijk te onderhouden, geschikt voor vloerverwarming en hebben een laag loopgeluid. Een PVC vloer is ideaal voor drukbezochte plekken. Daarnaast zijn de vloeren verrassend betaalbaar.

Marmoleum- en linoleumvloeren zijn duurzame vloeren met een mooi design. Deze vloeren gaan lang mee, zijn verkrijgbaar in talloze ontwerpen en zijn hygiënisch, slijtvast en krasbestendig. Tevens hebben de vloeren een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Tapijt brengt zachtheid en warmte in een ruimte en geeft een mooi contrast met ‘harde’ materialen, zoals steen en glas. Tapijt is geluiddempend en heeft een positieve invloed op de akoestiek in een ruimte. Het materiaal geeft veel comfort en is verkrijgbaar in allerlei kleuren, designs en uitvoeringen.

Laminaatvloeren geven uw woning of bedrijfspand een compleet andere uitstraling en zijn een echte eyecatcher. Deze vloeren zijn er in houten varianten, maar tegenwoordig ook in duurzamere PVC uitvoeringen. Of het nu gaat om laminaat dat u reeds heeft aangeschaft of om laminaat dat u bij ons uitzoekt, Van den Berg Vloeren legt uw laminaatvloer op professionele wijze, zodat u er jarenlang probleemloos van kunt genieten.

De voordelen van Van den Berg

Van den Berg Vloeren levert nog ouderwets degelijke service, eerlijk advies en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat wij niet de grootste partij zijn, kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden. Daarnaast hebben wij veel vakkennis in huis en hebben wij jarenlange ervaring in het leveren en leggen van verschillende soorten vloeren. Ook hebben wij een eigen showroom, waar u op uw gemak een groot aantal voorbeelden en stalen kunt bekijken.

Meer informatie over vloeren in Mijdrecht?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder met eerlijk en deskundig advies.

Kies voor betaalbare topvloeren bij Van den Berg Vloeren!