Voordeel van raamdecoratie en gordijnen

 

Warmteverlies via glas

 

Wist u dat:  Via glas in de ramen we een warmteverlies van wel 20% tot 50% hebben!! Zeker bij enkel glas. Dubbel glas houdt al meer warmte tegen, maar ook dan is het verlies nog 20%. Zonde dus! VanDenBergVloeren helpt u graag bij het uitkiezen van de juiste raambekleding. In de maanden Oktober en November krijgt u 20% korting en niet alleen op de houten jaloezieën:) Nee, de korting geldt voor alle geselecteerde raamdecoratie en gordijnen!!

Isolerende raamdecoratie

Na een herfstwandeling of koude winterdag is het heerlijk thuiskomen in een warme omgeving. De  warmte van ons huis willen we zo lang mogelijk binnen houden. Heerlijk op de bank met een kop koffie en een goed boek en lekker languit op de bank voor de tv. Warmte bepaald deels hoe wij ons voelen in ons huis. Een fijn verwarmd huis doet ons thuis voelen. Onze isolerende raamdecoratie helpt het tegengaan van warmteverlies bij ramen. Wij verlopen raambekleding van oa Multisol, Toppoint en Vadain.

Barrière tegen de kou

De Isola van Toppoint is een mooie velours stof met een thermo laag voor het isolerend effect. De Moved van 100% recycled wol is ook een

mooie stof en naast isolerend ook verantwoord.

De isolerende werking komt door de combinatie van twee lagen die zorgen voor een luchtbrug in de raambekleding. Dikke overgordijnen, een gordijn in combinatie met een in-between, een verduisterend vouwgordijn of een duette-shade hebben deze werking.

Voordelen isolerende raamdecoratie

Isolerende raamdecoratie is een relatief goedkope manier om energie te besparen ten opzichte van een verbouwing.

-Een dubbele laag isoleert effectief en houdt warmte binnen.

-Raamdecoratie is goedkoper dan verbouwen
-Het bespaart op Energiekosten
-Diverse mogelijkheden, passend bij ieder interieur

Kom langs en bespreek de mogelijkheden. Open op afspraak, eventueel ook ’s avonds mogelijk.

Groeten, Hans van den Berg

 

 

 

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam code:
  captcha

  20% korting op gordijnen en raamdecoratie