Aanvraag gratis offerte VanDenBergVloeren

Vandaag weer een aantal stalen bij een klant afgeleverd. Mevrouw is op zoek naar een nieuwe vloer en heeft bij een vriendin een mooie pvc vloer gezien. Aan mij de vraag of ik een dergelijke vloer kan leveren en of ik een offerte kan maken. Na een kort mail DSC_0168overleg heb ik een aantal PVC stalen opgezocht waarvan ik denk dat ze voldoen aan de smaak van de klant. Ik probeer altijd stalen bij elkaar te zoeken van verschillende leveranciers in verschillende prijsklasses. Bij de klant thuis heb ik het vloeroppervlak opgemeten en een paar stalen achtergelaten. Zo kan mevrouw rustig overdenken en een bewuste keus maken.

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer en wilt u informatie over tapijt. pvc, marmoleum of vinyl? Ik sta u graag te woord. Neem ook eens een kijkje op de pagina ‘aanbiedingen’!

Wilt u advies over een bepaalde vloer of wilt een gratis, vrijblijvende offerte ontvangen? Neem vandaag nog contact met ons op en laat u verrassen over verschillende mogelijkheden.

vandenberg-logo

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam code:
  captcha

  Offerte PVC VanDenBergVloeren