17 karaktervolle kleuren

Van Beton Grey tot Natural Stone Antea en van Callisto Smoked tot Pluto Brown. De natuurgetrouwe uitstraling van alle zeventien nieuwe Rigid Core XL-decoren is ongeëvenaard. Bij de Rigid Core XL Register PVC vloeren zijn de houtnerven zelfs voelbaar! Inspiratie opdoen? We verwelkomen je graag!

100% Waterproof

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Iedereen stoot namelijk weleens een glas om. En het eerste kind dat nooit morst of drupt, moet nog geboren worden. Voor een Rigid Core XL-vloer is dat echter geen enkel probleem. Sterker nog: Rigid Core XL is zelfs geschikt voor natte ruimtes en de badkamer. Nieuwsgierig naar deze PVC vloer? Kom langs bij Van Den Berg Vloeren in Wilnis!

Uniek geluiddempend effect

Weinig zaken zijn zo irritant als een vloer die bij elke stap veel lawaai maakt. Daarom bestaat één millimeter van de totale Rigid Core XL-vloer uit kurk. Hierdoor heeft deze PVC vloer een uniek sterk geluiddempend effect. Wel zo prettig voor jezelf en natuurlijk ook de buren. Zoek je favoriete decor nu uit in onze winkel!

Leggen zonder te egaliseren

Voor het leggen van een Rigid Core XL PVC vloer is geen ondervloer nodig. Vloer en ondervloer vormen één geheel. Ook handig: egaliseren is niet langer een must als er een vlakke en drukbestendige basisvloer aanwezig is. Dit maakt het ook mogelijk om Rigid Core XL direct over een bestaande vloer te leggen. De stalen van 17 verschillende kleuren liggen klaar in onze winkel!

Meer weten over PVC vloeren van Gelasta?

Neem dan contact met ons op! Wij vertellen je namelijk graag alles over de voordelen van PVC vloeren. Liever direct bekijken welke PVC vloer het beste bij jouw interieur past? Maak dan direct een afspraak om langs te komen bij onze winkel voor persoonlijk kleur en stijl advies! Wij verwelkomen je graag bij ons op locatie in Wilnis!

Rigid Core XL PVC vloeren van Gelasta