Uw trap bekleden in Vinkeveen? Van den Berg Vloeren regelt het graag voor u!

Professioneel uw trap bekleden in Vinkeveen

Van den Berg Vloeren uit Wilnis heeft jarenlange ervaring met het bekleden van allerlei soorten trappen. Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn bij het bekleden van gesloten trappen maar ook bij open trappen! Tevens hebt u ruime keuze uit allerlei verschillende soorten materialen en afwerkingen waardoor u uw trap een compleet ander gezicht kan geven!

Ruime keuze

Hebt u recent uw vloerbedekking vervangen? Dan kan het zijn dat uw trapbekleding daar nu niet meer bij past. Om toch een mooie overgang te creëren kunt u dan er voor kiezen om de bekleding van uw trap te laten vervangen.

Tapijt

Hebt u een wat ouder huis? Dan kan het lonen om uw trap te laten bekleden met tapijt. Dit omdat tapijt geluiddempend is. Daarnaast hebt u bij tapijt de keuze uit verschillende soorten tapijt en ook vele verschillende kleuren. Zo kunt u altijd een soort vinden die het beste bij uw interieur past.

Traploper

Wanneer u graag uw trap een chique uitstraling wilt geven kunt u er voor kiezen om een traploper te nemen. Met deze traploper dempt u niet alleen het geluid maar zijn de traptreden nog steeds zichtbaar. Zo kunt u dus eenvoudig weg een chique of moderne look creëren.

Trapbekleding op maat

Het kan zijn dat u uw trap liever niet laat bekleden met tapijt of een trap heeft waarbij u gebruik wilt maken van ander materiaal. Bij van den Berg vloeren heeft u daarom ook keuze uit andere materialen. Een van deze materialen is PVC. Dit duurzame en watervaste materiaal is onderhoudsvrij en perfect voor druk belopen punten zoals een trap.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor uw trap? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met passend en vakkundig advies!