trappen

Trapbekleding omdat……….

 

  • Je trap bij je interieur hoort en dus een mooie bekleding verdient. Met de bekleding van je trap sluit je aan bij de kleuren en sfeer in de rest van je interieur.
  • Je de loop naar boven en benden veiliger maakt. Vooral het bekleden van de trap met tapijt zorgt voor genoeg stroefheid, dit voorkomt gevaarlijke situaties bij bv het lopen op sokken op de trap.
  • Je tapijt geluiddempend is en dus storend geluid in het huis en naar de buren verminderd.
  • Je op een redelijk goedkope manier een nieuwe uitstraling op je trap kunt creëren.
  • Je trap ook bij je interieur hoort en dus aandacht verdient.

beklede-trap-open-treden  iphone foto 118 iphone foto 122  iphone foto 096

Je kunt een trap volledig laten bekleden. Zowel de treden, de trapboom(zijkant) als de stootborden kun je bekleden. Een trap naar de zolder is meestal open, ook dat is geen probleem om te stofferen. De treden kun je rondom laten stofferen.

Wil je een sjieke uitstraling op je trap, dan is een traploper een mooie optie. Dat lijkt ouderwets, maar met de tegenwoordige kleuren tapijt en de moderne afwerking met roedes, kun je een sjieke, moderne uitstraling creëren. De roedes die worden gebruikt zijn in verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar. Van brons, messing tot aluminium. Een traploper is kwalitatief gelijk aan het geheel stofferen van een trap. De afwerking en de keuze van de kleur van het tapijt zorgen dat het geheel mooi aansluit bij de vloeren beneden en bovenaan de trap.

Laat je van te voren goed adviseren, want er zijn heel veel mogelijkheden.

Trap stofferen/bekleden De Ronde Venen