trappen

Trapbekleding omdat……….

 

  • Je trap bij je interieur hoort en dus een mooie bekleding verdient. Met de bekleding van je trap sluit je aan bij de kleuren en sfeer in de rest van je interieur.
  • Je de loop naar boven en benden veiliger maakt. Vooral het bekleden van de trap met tapijt zorgt voor genoeg stroefheid, dit voorkomt gevaarlijke situaties bij bv het lopen op sokken op de trap.
  • Het tapijt geluiddempend is en dus storend geluid in het huis en naar de buren verminderd.
  • Je op een redelijk goedkope manier een nieuwe uitstraling op je trap kunt creëren.
  • Je trap ook bij je interieur hoort en dus aandacht verdient.

beklede-trap-open-treden  iphone foto 118 iphone foto 122  iphone foto 096

Mogelijkheden bij het bekleden van een trap

Je kunt een trap volledig laten bekleden. Zowel de treden, de trapboom(zijkant) als de stootborden kun je bekleden. Een trap naar de zolder is meestal open, dit is echter geen probleem om te stofferen. Treden kun je namelijk rondom laten stofferen.

Traploper

Wil je een sjieke uitstraling op je trap, dan is een traploper een mooie optie. Dat lijkt ouderwets, maar met de tegenwoordige kleuren tapijt en de moderne afwerking met roedes, kun je een sjieke, moderne uitstraling creëren. De roedes die worden gebruikt zijn in verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar. Van brons, messing tot aluminium. Een traploper is kwalitatief gelijk aan het geheel stofferen van een trap. De afwerking en de keuze van de kleur van het tapijt zorgen dat het geheel mooi aansluit bij de vloeren beneden en bovenaan de trap.

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de verschillende materialen en mogelijkheden bij het stofferen van een trap? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Trap stofferen/bekleden De Ronde Venen