Beestjes buiten houden met een hor van Multisol

We hebben al heel wat mooie dagen gehad in het voorjaar en ook de afgelopen warme dagen zullen niet snel vergeten. Helaas breng het warme weer ook vaan ongedierte met zich mee en dat willen we natuurlijk buiten de deur houden. Dat kan eenvoudig met een van de horsystemen van Unilux of Multisol. Voor ieder raam/deur is wel een passend systeem te verkrijgen. De raamrolhor is een bijna onzichtbare, maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette meet slechts 38 mm;

Het horrenseizoen gaat van start! | Headlam

het frame kan daarom vaak buiten het zicht geplaatst worden, achter bijvoorbeeld raamdecoratie. Bovendien kan de kleur van de aluminium profielen naar wens worden aangepast. Ook verkrijgbaar in voorzethor of inklemhor.

Ook voor een deur is een hor te plaatsen, deze zijn er in verschillende mogelijkheden. De rolhordeur kenmerkt zich door het gemak, gebruikvriendelijkheid en de duurzaamheid. De japanse vouwoplossing voor grote oppervlakken: De plissé

hordeur. De opvallendste eigenschap van een plissé hordeur is dat het horgaas niet oprolt maar opvouwt. Een hordeur in een schuifpuipui, tuindeur, schuin dakraam of serre? Geen probleem!

Voor meer informatie bent u altijd welkom in onze showroom, open op afspraak ook ’s avonds. U kunt ook eerst een kijkje nemen op de website van Unilux (www.unilux.nl) of Multisol  (www.multisol.nl).

www.vandenberg-vloeren.nl

06-11396888

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam code:
  captcha

   

  Horren van Multisol tegen de beestjes