Vloer en gordijnen kiezen in alle rust

Mensen komen wel eens langs en verbazen zich dan over onze leuke showroom die zij betreden. Wij helpen je graag op weg bij het kiezen van raambekleding, gordijnen of een vloer. Hoe fijn is het om om het genot van een kopje koffie in alle rust een wel overwogen keuze te maken.
De keuze is reuze! Gordijnen in verschillende stoffen en dessins, vloeren en in verschillende kleuren en materialen en voor verschillende doeleinden. Deze aankopen doe je niet in 5 minuten.

Als je bij ons een afspraak maakt, starten wij altijd met een koffie en luisteren wij naar jouw wensen. Wat zijn je wensen en op welke manier kunnen wij daarin tegemoet komen. Daarna laten wij een aantal mogelijkheden zien en geven we je graag even de tijd om zelf rond te kijken tussen alle stalen in de showroom. Heb je een aantal stalen gevonden waarvan je denkt dat ze bij je passen, dan mag je ze mee naar huis nemen. Wij raden altijd aan om de stalen op verschillende plaatsen in huis neer te hangen of leggen. Op die manier kun je ook goed zien wat lichtinval met je keuze doet.

Visgraat vloer
Mocht je een goed gevoel hebben bij een bepaalde staal, dan maken wij een offerte voor je op, zodat je weet waar je aan toe bent met betrekking de prijs.

Ben je nieuwsgierig geworden en op zoek naar een gedegen en eerlijk advies, dan ben je welkom in onze showroom. Wij zijn open op afspraak.

Maak snel een afspraak. Drukke werkweek? Dan ben je ook in de avond welkom.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam code:
  captcha

   

  Kopje Koffie?